Pensiune 7 camere Saschiz-Mures

SHMVCA0004

Saschiz-Mures

128000
real_86.png
real_48.png

200

7

8

Despre proprietate

În urmatorul tur virtual vă prezentăm spre vânzare o proprietate unică în stil noul baroc săsesc, aflată în Saschiz, județul Mureș.
Construcția datează din anul 1909, structura acesteia a fost reconsolidată la momentul renovării complete în perioada 2008-2010.
Pensiunea se compune din 7 camere cu baie proprie, 2 săli de mese, 2 bucătării, cameră tehnică, foișor și elementul ce-i oferă unicitate, un Muzeu al Gătitului. Dispune de încălzire centrală pe lemne, panouri solare, 3 surse de apă, tâmplărie termopan stradal pentru izolare fonică, stație de epurare.
Terenul pe care se află pensiunea are o suprafață de 1300 mp, construcție cu suprafață utilă de 200 mp, cu amprentă la sol de 90 mp, înalțimea imobilului D+Parter înalt+Mansardă locuibilă.
Întreaga zonă Saschiz este sit rural Unesco, vizitele prințului Charles fiind nelipsite an de an.
Achiziția pensiunii este pretabilă pentru investiție, în prezent aceasta este funcțională, deschisă pentru rezervări pe întreaga perioadă estivală.
Vă invităm să pășiți pragul acestei proprietăți prin intermediul turului virtual. Aici veți avea ocazia să observați cum modul în care evenimentele istorice și culturale ale acestei zone și-au pus amprenta într-un stil aparte.

Vrei sa afli mai multe detalii? 

real_53.png

Agent:

Vlad Persinaru

Thanks for submitting!