Apartament Premium 4 camere Unirii

SHMVAP40002

Unirii

485000

150 mp

4

2

Property
Amenity

Despre proprietate

Vă propunem spre vânzare un apartament cu 4 camere amplasat central, ce dispune de vedere panoramică spre Unirii.
Apartamentul se evidențiază prin sisteme Smart Home, totul fiind controlat cu ajutorul asistenților inteligenți Amazon Alexa Și Google Home. Instalațiile electrice și sanitare au fost complet înlocuite și modificate.
În ceea ce privește securitatea, imobilul dispune de videointerfon conectat la internet și accesibil de oriunde în lume, iar ușa de intrare blindată și placată cu lemn natural.
De asemenea, a fost montat un sistem de alarmă cu module wireless conectat la internet ce are 18 module senzori infraroșu pentru mișcare, senzori magnetici , senzori de presiune, detector de gaz și detector de umiditate. Pe lângă asta, și un sistem de supravegere video cu 16 camere cu infraroșu de asemenea conectat la internet accesibil de oriunde.
Rețea de intranet cu prize în toate camerele și senzori wirleless plus sistem de streaming pentru toată casa de 24TB și media playere Nvidia Shield pro x3 și Apple tv 4k.
Internet wireless AD(cel mai nou standard) și wired (1GB) distribuite de cele mai performanțe routere și switchuri Cisco Netgear Linksys și Asus. Instalații performanțe de aer condiționat cu tubulatură ascunsă prin pereți în număr de 4. Unu este Daikin Ururu ce permite aerisirea fără a fi necesară deschiderea geamului și 3 sunt de la lg de 16000 și 18000 btu conectate la internet și control de oriunde. Prize inteligente conectate la internet controlabile de oriunde x5.

Corpurile de iluminat sunt de cea mai bună calitate, cristal lemn sau cristal inox cu leduri. Benzi rgb cu telecomandă pentru iluminarea scafelor. Șemineu și panou radiant pentru încălzirea livingului.
Finisaje numai în piatră naturală, travertin, travertin scapitat, marmură suny, marmură capuccino, marmură japoneză nihaki, parchet din stejar și bambus.
Zonă cinema cu tv 4k hdr 86", proiector sunet Yamaha, Alexa show, blu-ray player 4k, , Vivre vr, Shield tv pro, Apple tv 4k. În total 6 televizoare inclusiv în bucătărie și baie.
Toate tipurile de console de divertisment 3x Xbox one x, 2X PS4 pro, 1 Nintendo Switch, 2 PC performanțe unul în zona de birou, iar celălalt în zona de living.
Mobilierul a fost achiziționat de la furnizori precum Rovere Mobili și Somproduct, există facturi de achiziție pentru toate amenajările și dotările.
Bucătăria, baia mare și o cameră au fost lăsate nemobilate, cumpărătorul având posibilitatea să hotărască ce anume dorește. Dacă va cumpăra pentru locuința, în cazul acesta se mobilează bucătăria și încă un dormitor, iar dacă achiziționează pentru birou, în cazul acesta se poate amenaja o recepție și un birou. Se vor folosi și aici materiale de cea mai bună calitate și furnizori precum Rovere Mobili, Kuxa pentru bucătărie, Somproduct etc. Toate amenajările intră în prețul de vânzare.
La subsolul blocului se regăsește o sală de fitness.
Pentru mașina dumneavoastră apartamentul dispune de 2 locuri de parcare incluse în preț. Există posibilitatea de constuire a încă unui etaj pe terasa blocului.

Anul Imobilului:
Parcare:
Securitate:
Suprafata teren:
Terasa/Balcon:

Vrei sa aflii mai multe detalii? 

Agent:

Vlad Persinaru

Lasa-ne un mesaj

© 2020 SelectHomes

Contacteaza-ne

Tel +40 720 030 497

Email contact@select-homes.ro

Address Splaiul Independentei 202H, Bloc 2, Sc 2, Ap 3, Sector 6