Apartament 7 camere Cotroceni

SHMVAP4+0001

Cotroceni

299000

214 mp

7

3

Property
Amenity

Despre proprietate

Vă invităm să accesați turul virtual al proprietății, accesând filmulețul din prezentare (Vezi Video).
Vă prezentăm spre vânzare un încântător apartament de 7 camere situat într-un imobil solid,renovat, fără risc seismic și fără legea 112. Apartamentul este situat în cea mai frumoasă zona a cartierului Cotroceni, în apropierea parcului Romniceanu și este o oază de liniște în aglomerația constantă a Bucureștiului.
Este practic compus din două apartamente care comunica pe scara de serviciu(blocată la nivelul etajului 2).La primul nivel avem un living dublu de peste 40mp,două dormitoare generoase, baie, toaletă de serviciu, bucătărie și un balcon plăcut și intim de 10mp.Scara de serviciu face legătură cu mansarda.În prezent este blocată la nivelul etajului 2, dar dacă se dorește folosirea mansardei ca un apartament complet independent se deblochează.La acest nivel există un living generos, o camera de relaxare și sport(poate fi dormitor), un dormitor mare, o baie, camera tehnică, spații de depozitare.
Au fost obținute aprobări pentru secționarea unei părți din masarda pentru a se face o terasă mare cu o priveliște încântătoare asupra cartierului Cotroceni.
În demisol există o boxa și alte spații de depozitare la comun cu ceilalți doi locatari.
Sunt în proprietate 80mp de teren aferenți apartamentului.

Anul Imobilului:
2018
Parcare:
1 Subteran
Securitate:
Suprafata teren:
Terasa/Balcon:

Vrei sa aflii mai multe detalii? 

Agent:

Vlad Persinaru

Lasa-ne un mesaj

© 2020 SelectHomes

Contacteaza-ne

Tel +40 720 030 497

Email contact@select-homes.ro

Address Splaiul Independentei 202H, Bloc 2, Sc 2, Ap 3, Sector 6