Apartament 3 camere Horia Macelariu

SHMVAP30001

Baneasa

250000

77 mp

3

2

Property
Amenity

Despre proprietate

Vă invităm să accesați turul virtual al proprietății, accesând filmulețul din prezentare (Vezi Video).

Apartamentul este situat la etajul 3, făcând parte dintr-un imobil dat în folosință în anul 2017, în zona de nord a capitalei.
La intrarea în apartament, vă va întâmpina lumina naturală, ce pătrunde cu generozitate.
Acest apartament oferă prin paleta sa de culori o legătură între compartimente, nuanțele folosite fiind apropiate ca și căldură, oferind fiecărei camere intimitatea necesară.
Mobila, în întregime de la Rovere, este atent așezată, în totală armonie, de către un designer de interior, specialist în Feng Shui, ce a ținut cont de eficientizarea spațiului, fără a sacrifica estetica elementelor. Finisajele de înaltă calitate și piesele decorative vin în completarea întregului design, pentru a oferi identitate spațiului, într-un mod elegant și cald.
Se compune din două dormitoare ce dispun de priveliște și lumina naturală, două băi, cu duș și respectiv cadă, o bucătărie total echipată și un living generos cu un balcon spațios, ce are o arhitectură deosebită.
De asemenea, casa dispune de un sistem de climatizare controlat în totalitate din termostat, electroconvectoare și o centrală proprie.

Anul Imobilului:
2018
Parcare:
1 Subteran
Securitate:
Suprafata teren:
Terasa/Balcon:

Vrei sa aflii mai multe detalii? 

Agent:

Vlad Persinaru

Lasa-ne un mesaj

© 2020 SelectHomes

Contacteaza-ne

Tel +40 720 030 497

Email contact@select-homes.ro

Address Splaiul Independentei 202H, Bloc 2, Sc 2, Ap 3, Sector 6