Apartament 3 camere Dacia

SHMVAP30006

Dacia

185000

84 mp

3

2

Property
Amenity

Despre proprietate

Vă propunem pentru vânzare un apartament de 3 camere decomandat, compartimentat modern astfel încât să ofere un mediu liniştit care asigură tot confortul.

Pentru o primă vizionare a apartamentului vă invităm să accesați video de prezentare (Video) și turul virtual (Foto360).

Cu spaţii gândite armonios, camera de zi spaţioasă, bucătărie open space, dormitoare luminoase, echilibrate, spaţii de depozitare şi finisaje premium cum ar fi parchet triplustratificat din lemn de stejar, ceramică import Spania şi Italia, obiecte sanitare Roca şi Kludi, uşi Pinum, spaţiul de locuit este împărţit optim şi asigură maximul de confort dorit.

Apartamentul prezentant este orientat spre NE şi are o suprafaţă utilă de 79,38 mp, precum şi un balcon închis având suprafaţa utilă de 4,38 mp însumând o suprafaţă totală utilă de 83,76 mp, precum şi o suprafaţă construită de 117 mp.


În acest moment, stadiu de finisare al acestui spaţiu permite orice fel de modificare sau amenajare se doreşte ori este necesară.

Imobilul are structura de rezistenţă şi planşeele din beton armat, zidăriile şi compartimentările din cărămidă Porotherm şi plăci gips carton montate în dublu strat.

De asemenea, Imobilul beneficiază de 2 aparate AC, Daikin - 18.000 BTU montat în Living, precum şi Vivax - 9.000 BTU montat pe hol având funcţie de control wireless, centrală proprie de bloc.

Pentru mașina dumneavoastră pot fi achiziţionate unul sau două locuri de parcare în spaţiul subteran, la preţul de 10.000 EUR + TVA pentru fiecare loc de parcare.

În ceea ce priveşte Taxa pe Valoare Adăugată, se vor aplica normele şi reglementările Codului Fiscal în vigoare la data transferului dreptului de proprietate pentru fiecare tip de activ în parte, cu menţiunea că vânzătorul este o persoană juridică înregistrată în scopuri de TVA.
Apartamentul poate fi vândut unei persoane juridice înregistrată în scopuri de TVA folosind metoda taxării inverse, adică nu se plăteşte TVA sau unei persoane fizice, situaţie în care la preţul afişat se aplică suplimentar TVA de 19%. Pentru locul / locurile de parcare se aplică TVA de 19%.

Anul Imobilului:
Parcare:
Securitate:
Suprafata teren:
Terasa/Balcon:

Vrei sa aflii mai multe detalii? 

Agent:

Vlad Persinaru

Lasa-ne un mesaj

© 2020 SelectHomes

Contacteaza-ne

Tel +40 720 030 497

Email contact@select-homes.ro

Address Splaiul Independentei 202H, Bloc 2, Sc 2, Ap 3, Sector 6