Apartament 2 camere Herastrau One Plaza

Herastrau

800

55 mp

2

1

Property
Amenity

Despre proprietate

Vă prezentăm pentru închiriere un apartament de 2 camere în Complexul One Herăstrău Plaza. Pentru o primă vizionare a apartamentului vă invitam să accesați video de prezentare (Video) și turul virtual (Foto360).
Complexul One Herăstrău Plaza beneficiază de o amplasare deosebită, fiind practic încadrat între două parcuri, Herăstrău și Bordei, cu acces facil către mijloace de transport în comun (stația de metrou Aurel Vlaicu), scoli, grădinițe, Promenada Mall, Bulevardul Kiseleff și înconjurat de natură și spatii verzi.
Apartamentul este situat la etajul 2 dintr-un bloc de 10 etaje, are o suprafață totală de 70 mp și dispune de o terasă generoasă de 15,5 mp. Dispune de living, dormitor, grup sanitar, bucătărie și terasă. Printre dotări enumerăm parchet triplu stratificat din lemn masiv import Italia, tâmplărie Schuco, obiecte sanitare Porcelanosa, sistem de încălzire în pardoseală, centrală Viessman și climatizare Daikin. Este mobilat și utilat cu frigider, mașină de spălat, plită inducție, cuptor, hotă, microunde, smart TV.
Apartamentul este nou achiziționat, fiind la prima închiriere.
Pentru mașina dumneavoastră apartamentul dispune de un loc de parcare, inclus în prețul de închiriere, în parcarea subterană.

Anul Imobilului:
2018
Parcare:
1 Subteran
Securitate:
Suprafata teren:
Terasa/Balcon:

Vrei sa aflii mai multe detalii? 

Agent:

Vlad Persinaru

Lasa-ne un mesaj

© 2020 SelectHomes

Contacteaza-ne

Tel +40 720 030 497

Email contact@select-homes.ro

Address Splaiul Independentei 202H, Bloc 2, Sc 2, Ap 3, Sector 6