Search
  • Echipa SELECT HOMES

PRELUAREA CU TUR VIRTUAL

Updated: Oct 8, 2020

Imaginați-vă că intrați într-o casă pentru prima dată. Aruncați o privire în jur. Faceți un pas mai aproape de obiectele pe care le vedeți, treceți prin camere. Acum imaginați-vă că faceți toate acestea de pe ecranul computerului sau de pe un smartphone – acesta este #turulvirtual.


În acest articol vă vom prezenta succint pașii pe care îi parcurgem atunci când colaborați cu noi și ce presupune #preluareacuturvirtual.Pasul 1 – Stabilirea preluării

Hotărâm împreună ziua și ora pentru a ne întâlni la proprietate și a discuta detaliile despre imobilul pe care îl veți vinde sau închiria. Tot atunci vom realiza și turul virtual.

Pasul 2 – Pregătirea imobilului

Aici vom avea nevoie de implicarea dumneavoastră. Este etapa de cosmetizare și curățare a imobilului înainte de întâlnirea noastră. Prin această pregătire vă asigurați că #imobilul este prezentat în cea mai bună lumină a sa, evidențiindu-i punctele forte prin intermediul turului virtual.

Pasul 3 – Realizarea turului virtual

În momentul întâlnirii noastre vom realiza un #turvirtual și vom stabili împreună toate detaliile ce urmează a fi prezentate în campania de promovare a imobilului.

Pasul 4 – Pregătirea materialelor de promovare

În baza turului virtual realizăm un #turvideo și pregătim campania de promovare a imobilului pentru toate canalele de comunicare.


Recent Posts

See All

Lasa-ne un mesaj

© 2020 SelectHomes

Contacteaza-ne

Tel +40 720 030 497

Email contact@select-homes.ro

Address Splaiul Independentei 202H, Bloc 2, Sc 2, Ap 3, Sector 6